Wednesday, April 4, 2012

Sambutan Hari Lahir 'Cinta' (24/3/2012)


Assalammualaikum dan selamat sejahtera.


Just nak share happy moments waktu sambut birthday anak buah aku, Cinta Dhia Booty (anak Rumie dan Ninie) hehe.... Tarikh lahir Cinta ialah pada 20 Mac 2010, meaning Cinta dah 2 tahun! Kejappp je masa berlalu.  

Kami buat majlis ni pada 24 Mac 2012 (Sabtu).  For you info, dalam majlis ni, anak member aku, namanya Reez Mikhael pun sambut bersama sbb kebetulan sama tarikh lahir, cuma beza tahun je (thank you to En. Fahmi & Pn. Azleena yg sponsor kek harijadi). 

Cantik keknya...'gitar berbunyi'  :-D

 Hehe....cute kan, birthday girl & birthday boy ni.  Lahir 20 Mac tapi tahun lain2.  
Cinta 2 tahun, Reez 4 tahun.


Walaupun majlis kecil2an je, tapi tetap meriah dan happy sbb kehadiran sanak saudara yang dekat dan kenalan rapat.  Ada gak sedara mara yg tak dpt hadir tapi takpe, tak jadi masalah.  Yang penting, semua happy dpt makan sepuas-puasnya...BBQ kambing & ayam, spaghetti ada, nasi lemak ada dan roti jala pun ada.

 BBQ der.....

Spaghetti haaa...amik kau!

Nasi lemak taw....

Bak kata yang hadir, mmg kenyang gile-gile la....  Makan berulang-ulang kali, nasib baik tak pengsan! 

Yang paling happeningnya pulak, siap ada karaoke session lak tu! Huihhh sakan nyanyi kami semua hehehe..... macam2 lagu yg keluar, lagu lama, baru.....tak hingat! :D  Aku pun sekali la, rugi la klu tak 'menyumbangkan' suara, ye tak? hehehe

 hehe....gaya dah ada tu....(KFI dan Cikgu Dell Idola Kecil).
huhu...'ke laut!!'

Bard yg sedang nyanyi lagu 'feeling2...frust2'
 hehehe (jgn marah aaa!)

video
Dua-dua comel heheh....macam pengantin lak hihihi! Cinta banyak kali tiup lilin, suka la tu.







 



Terima kasih sangat2 pada semua yang hadir.  Pada yang tak dapat hadir tu, takpe. Lain tahun kita buat BBQ lagi ye.....wait forever! hehehe

Photobucket Love 4ever...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...